Tarinamme

SoiSoi kasvisravintola on vuodesta 2013 tarjoillut herkullista kasvisruokaa kiireisille kaupunkilaisille. Sijaitsemme Vaasankadulla Sörnäisten ytimessä Helsingissä. Olemme olleet monessa mukana. Keltainen ruokarekkamme on kiertänyt pienissä sekä isoissa tapahtumissa pääkaupunkiseudulla. Syö meillä, ota mukaan, tilaa kotiin tai kokoukseen ja nauti.

Parhaat bataattiranskalaiset syntyvät tietenkin parhaista raaka-aineista ja paistuvat korkealaatuisessa kasviöljyssä jonka laatua ja lämpötiloja tarkkailemme päivittäin. Lisäksi suodatamme paistorasvan kahdesti päivässä Vito® rasvasuodattimella, joka poistaa karsinogeeneja rasvasta. Meillä ranskikset maustetaan merisuolalla ja luomusoijasta valmistetulla vegaanisella mayoneesilla.   

Hamppurilainen™ on erikoisuutemme, jonka hampunsiemen-kaura juurespihvin valmistaa turkulainen Kanvasti Timi ja se on Soi Soille suunniteltu yhdessä suunnitelija Timo Martikaisen kanssa. Raaka-aineena käytetään kotimaista Finola hampunsiementä ja luomuraaka-aineita punajuuresta kauraan. Korkealaatuisen rasvahappokoostumuksen ja monipuolisen proteiinirakenteen takia suosittelemme sitä erityisesti urheilijoille tai vegaanista ruokavaliota noudattaville asiakkaillemme.

Jammin burgeri on niin hyvää että siitä on kirjoitettu lehdissä ja laulettu radiossa. Se on mässy kerrosburgeri, jonka välistä löytyy rapea paneroitu soijapihvi ja talon salaisella reseptillä valmistettuja seitan kebab lastuja. Lisäksi mukaan mahtuu savujuustoa, josta voi myös valita vegaaniversion.  Burgerimme voit valita ruis- tai kauraleipään. 

Foodtruck on The move!

Ruokarekamme on vanha Saksasta tuotu postiauto, se kuluttaa vähän diesiliä ja on kestävää tekoa. Se on Helsingin ensimmäinen rekisteröity foodtruck. Se otettiin käyttöön vuonna 2014 ja on siitä asti kulkenut pitkin Helsingin katuja. Foodtruck on ahkerasti kiertänyt isoissa sekä pienissä tapahtumissa ympäri pääkaupunkiseutua. Voit buukata rekkaa tapahtumisii ottamalla meihin yhteyttä.

Close Menu